Experimentarium

Dyk ned i videnskabens forunderlige verden på Experimentarium i Hellerup! Her venter en dag fyldt med sjov og læring for hele familien. Experimentarium er en interaktiv oplevelsespark fyldt med spændende udstillinger og aktiviteter, der vil vække din nysgerrighed og udfordre dine sanser. Det er Danmarks science center, hvor man kan udforske verden gennem naturvidenskab og teknologi på en sjov og anderledes måde.

Experimentarium henvender sig til alle aldre og tilbyder en spændende blanding af udforskning, læring og sjov. Uanset om man er barn eller voksen, vil man blive underholdt og inspireret af de mange interaktive udstillinger og aktiviteter, der alle er designet til at vække nysgerrighed og fascination for videnskabens verden.

Info

Åbent: Hver dag
Åbningstider: Se hjemmeside
Pris: 140 - 250 kr.
Afstand: 7,1 m | ca. 23 min. Cykel
36 min. Offentlig transport
EXP3

En lærerig legeplads

På Experimentarium finder du blandt andet en interaktiv biograf, som er verdens første biograf baseret på bevægelsessensorer. Her venter en verden af spændende udstillinger og interaktive aktiviteter, der vil fascinere både børn og voksne.

Der er masser af muligheder, hvor både børn og voksne kan blive udfordret, og hvor man kan udfordre hinanden i ti- eller femkamp. Udforsk lydens mysterier, undersøg kroppens fantastiske funktioner, og test din balance i Balanceparken eller leg med sæbebobler.

Oplev workshops, foredrag og events med mulighed for at møde eksperter og udforske videnskabens verden endnu dybere for at se verden på en helt ny måde! Har man det helt unge publikum med, kan man også besøge Miniverset, som er en stor, sjov og lærerig legeplads, hvor de mindste kan boltre sig.

 

Foto: Experimentarium

Book her