Børnevenlige steder

Når man rejser med børn, er oplevelserne tit i børnehøjde, og man kan sommetider være i tvivl om, hvorvidt nogle steder vil være kedelige for børn - men frygt ej, for vi har samlet en håndfuld oplevelser sammen, som uden tvivl vil være et hit hos dine børn.

Experimentarium

Dyk ned i videnskabens forunderlige verden på Experimentarium i Hellerup! Her venter en dag fyldt med sjov og læring for hele familien. Experimentarium er en interaktiv oplevelsespark fyldt med spændende udstillinger og aktiviteter, der vil vække din nysgerrighed og udfordre dine sanser. Det er Danmarks science center, hvor man kan udforske verden gennem naturvidenskab og teknologi på en sjov og anderledes måde. Experimentarium henvender sig til alle aldre og tilbyder en spændende blanding af udforskning, læring og sjov. Uanset om man er barn eller voksen, vil man blive underholdt og inspireret af de mange interaktive udstillinger og aktiviteter, der alle er designet til at vække nysgerrighed og fascination for videnskabens verden.
Læs mere

Fælledparkens legepladser

Mangler du inspiration til legepladser for børnene, så er Fælledparken et godt bud. Her er der nemlig flere forskellige legepladser med lidt til enhver smag.
Læs mere

Legeland

Mangler du inspiration til en aktivitet for børn, så er legeland et godt bud. I et legeland er der fyldt med underholdende aktiviteter der ligger op til sjov og leg.
Læs mere

Valby naturlegeplads

Valby Naturlegeplads er en, 20.000 m2 stor, bemandet legeplads med mulighed for en masse aktiviteter, hvor der er plads til alle. En rigtig god mulighed for at tage børnene med på tur, hvor de kan få brændt lidt krudt af i den friske luft, og samtidig opleve Københavns største naturlegeplads.
Læs mere
Book her