Legelande i København og omegn

Mangler du inspiration til en aktivitet for børn, så er legeland et godt bud. I et legeland er der fyldt med underholdende aktiviteter der ligger op til sjov og leg.

Nedenfor kan du finde en oversigt over nogle af de legelande, som er tættest på Danhostel Copenhagen City.


Dinos Legeland - Ørestad

I kort afstand fra Vestamager metrostatation (M1-linjen) finder du Dinos legeland. Her kan børn lege omgivelser og attraktioner inspireret af dinosaurer.

Du kan bl.a. klatre på en vulkan, skyde med skumbold-kanoner, hoppe på trampoliner, tage et dyk i boldhavet eller forsøge dig med ninja forhindringsbaner.

Der er desuden mulighed for at besøge ”Dinos Diner”, men det er også tilladt at medbringe egen mad og drikke.

Læs mere her

Leo’s Legeland - Herlev

Tager du i stedet S-toget (C-linjen) til Herlev st. finder du Leo’s Legeland.

Her kan du både hoppe i boldbassin, prøve rutsjebaner, skyde med boldkanoner, kravle igennem ”edderkoppespind” og meget mere.

Bliver du tørstig eller sulten, kan du besøge Bistro Leo’s hvor der bl.a. er burger, toast, wrap og pandekager.

Læs mere her

Grøndalscentrets legeland

I Grøndal Multicenter finder du også et legeland.

Her er der bl.a. forhindringsbaner, boldbassiner, klatrelandskab og en lille afdeling for de mindre børn. Til de voksne er der en forældrelounge.

I Grøndalcenteret finder du også Grøndals spisehus, hvor du kan få både morgenmand, frokost og aftensmad.

Ønsker du at tage fra Danhostel City til Grøndal Multicenter kan du bl.a. tage bus 68 til Mågevej eller bus 2A til Hulgårdsvej.

Læs mere her

Funplays - Ballerup

I Ballerup ligger Funplays. Her finder du rutsjebaner, små biler, forhindringsbane, laser-tag, trampoliner og meget mere.

Vær dog opmærksom på at laser-tag skal bookes på forhånd. Skulle maven begynde at knurre, tilbyder Funplays både drikkevarer og en bid mad.

Ønsker du at tage fra Danhostel City til Grøndal Multicenter kan du bl.a. tage S-toget (C-linjen) til Ballerup st. og gå det sidste stykke eller derfra tage bus 143 til Telegrafvej.

Læs mere her

Book her