Guidede ture

Guidede ture er et must i en storby, og vi har derfor samlet et lille udvalg, som vi vil anbefale, hvis du ønsker at tage på en guidet tur, mens du bor her hos os. Vi kan særligt anbefale Gadens Stemmer, som vi kan garantere vil gøre indtryk på dig.

StoryHunt (Know your bro)

Gå på opdagelse i Københavns fascinerende historie og kulturelle arv med Storyhunt! Dette innovative og interaktive spil giver dig mulighed for at udforske byens mest ikoniske steder, løse mysterier og opdage skjulte perler, alt imens du lærer om byens historie og kultur. Storyhunt er den perfekte aktivitet for både lokale og besøgende, der ønsker at opleve København på en sjov og spændende måde. Storyhunt henvender sig til alle, der elsker eventyr og ønsker at udforske byen på en anderledes måde. Uanset om du er alene, med venner eller familie, vil du blive engageret og underholdt af de spændende udfordringer og historier, der venter på dig.
Læs mere

Copenhagen Free Walking Tours

Copenhagen Free Walking Tours gør det muligt at deltage i guidede ture gratis. Deres lokale guider har mange års erfaring og lader sig ikke stoppe af det, til tider ustabile, danske vejr. Hvis du ønsker, kan du vælge at give drikkepenge til sidst på turen, og dermed hjælpe med at holde konceptet i live. Du kan vælge mellem tre forskellige ruter, hvor du bl.a. kan se Amalienborg, Vor Frelsers Kirke, Rundetårn, Rosenborg Slot og Torvehallerne. Vil du hellere se Københavns natteliv, tilbyder Copenhagen Free Walking Tours også Pub Crawl.
Læs mere

Gadens Stemmer

Tag med på en fascinerende og unik byvandring gennem et af Københavns mere udfordrende miljøer og oplev byens bagside på tætteste hold med Gadens Stemmer. Gadens Stemmer er et socialt projekt i København, der tilbyder byvandringer ledet af personer med erfaringer fra livet på gaden. Disse guider deler deres personlige historier og giver deltagerne et nært indblik i byens bagside og de udfordringer, som nogle mennesker møder i samfundet.
Læs mere
Book her