Den Blå Planet

Tag på en magisk verden af undervandsoplevelser for hele familien og dyk ned i en verden af forunderlige havdyr og fascinerende undervandsoplevelser i Den Blå Planet, Nordeuropas største akvarium!

Kom helt tæt på imponerende akvarier, fyldt med farverige tropiske fisk, majestætiske hajer, elegante rokker, nuttede oddere og mystiske havfruer.

Info

Åbent: Hele året
Åbningstider: Se hjemmeside
Pris: Se hjemmeside
Afstand: 7,6 m | 25 min. Cykel
36 min. Offentlig transport
Forsidebud 9

En verden under havet

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, er et spektakulært udstillingssted, der byder besøgende velkommen til en fortryllende rejse gennem havets vidunderlige verden.

Her kan du opleve et utroligt mangfoldigt og spændende dyreliv, hvor du kan beundre mere end tusindvis af fascinerende dyrearter. De ca. 50 akvarier, der rummer over 7 millioner liter vand, er omhyggeligt designet med autentiske og smukke miljøer, der giver dig en følelse af at være under havets overflade. Tag med på en fortryllende rejse gennem vores udstillinger fra de nordlige søer og have, oceanet og til de eksotiske tropiske søer og floder. Akvariet lægger stor vægt på at fremvise autentiske og smukke akvarier, og der er konstant fokus på akvariernes indretning og dekoration.

For børnefamilier er der masser at opleve og lære. Børnene kan gå på opdagelse i interaktive udstillinger og deltage i sjove og lærerige aktiviteter, der giver dem mulighed for at udforske og lære om havets vidunderlige verden på en spændende måde. Og for de voksne er der også masser af spændende og inspirerende ting at se og lære.

Der er spisesteder på museet, men medbragt mad må gerne medbringes. 

 

Foto: Den Blå Planet

Book her