Museer

København har et godt udvalg af spændende museer, og du kan opleve alt fra de klassiske nationalklenodier til sjove nicher, nogle mere populære end andre. Her er vores anbefalinger - det gælder altså ikke kun på regnvejrsdage.

BLOX

BLOX et dynamisk kulturelt center beliggende ved havnefronten, 5 minutters gang fra hostel. Med sin innovative og moderne arkitektur tilbyder BLOX en spændende blanding af udstillingsrum, arbejdslokaler, boliger og offentlige pladser. Dette arkitektoniske mesterværk er ikke kun et sted for arkitektur- og designentusiaster, men også et levende samlingspunkt for byens borgere og besøgende. I BLOX finder du bl.a. Dansk Arkitektur Center, Dansk Design Center, SATS, legepladser samt hyggelige cafeer.
Læs mere

Den Blå Planet

Tag på en magisk verden af undervandsoplevelser for hele familien og dyk ned i en verden af forunderlige havdyr og fascinerende undervandsoplevelser i Den Blå Planet, Nordeuropas største akvarium! Kom helt tæt på imponerende akvarier, fyldt med farverige tropiske fisk, majestætiske hajer, elegante rokker, nuttede oddere og mystiske havfruer.
Læs mere

Frilandsmuseet

Tag på en rejse gennem tid og sted på Frilandsmuseet, et unikt udendørs museum beliggende uden for København. Frilandsmuseet er en unik skat gemt i det åbne landskab uden for København, der transporterer besøgende tilbage i tiden til det danske landsbyliv gennem århundreder. Dette levende museum er en hyldest til den danske kulturarv og historie, hvor autentiske gamle bygninger, gårde og interiører genskaber det danske landsbyliv gennem århundrederne. På Frilandsmuseet kan du træde ind i fortiden og opleve, hvordan livet var på landet i gamle dage, og opdage de mange facetter af Danmarks landlige historie. Der sker altid en masse sjove events for både store og små og især i ferierne er der skruet helt op for børnevenlige aktiviteter og arrangementer.
Læs mere

Glyptoteket

Tag med på en fortryllende rejse gennem kunstens vidunderlige verden på Glyptoteket i hjertet af København! Oplev en skatkiste af kunst og kultur i et unikt museum, der byder på en inspirerende blanding af antikke skulpturer, malerier og eksotiske planter i en fantastisk arkitektonisk ramme. Glyptoteket er en perle blandt Københavns kulturelle seværdigheder og tilbyder en uforglemmelig oplevelse for både kunstelskere og nysgerrige sjæle. Glyptoteket henvender sig til alle aldre og inviterer besøgende til at udforske en verden af kunstnerisk skønhed og historisk betydning. Uanset om man er kunstkender eller nybegynder, vil man blive fascineret af museets imponerende samling og stemningsfulde atmosfære, der indbyder til refleksion og fordybelse.
Læs mere

Nationalmuseet

For de historieinteresserede kan Nationalmuseet anbefales. Nationalmuseet i København er Danmarks største kulturhistoriske museum og et af de mest betydningsfulde. Museet byder på en fascinerende rejse gennem Danmarks historie og kultur, og giver et godt indblik i, hvordan Danmarkshistorien har udspillet sig de sidste 300 år.
Læs mere

Planetarium

Besøg Planetarium på Vesterbro og kom helt tæt på stjernerne og universets uendelige mysterier. Planetarium er et af Danmarks mest populære kultur- og videnskabscentre, der tilbyder en række spændende og interaktive oplevelser for hele familien. På Planetarium kan besøgende opleve en verden af astronomi, rumforskning og naturvidenskab gennem en række imponerende udstillinger, live shows og filmoplevelser. Opdag en forunderlig verden af astronomi og rumeventyr midt i hjertet af byen og bliv fortryllet
Læs mere
Book her