Frilandsmuseet

Tag på en rejse gennem tid og sted på Frilandsmuseet, et unikt udendørs museum beliggende uden for København. Frilandsmuseet er en unik skat gemt i det åbne landskab uden for København, der transporterer besøgende tilbage i tiden til det danske landsbyliv gennem århundreder. Dette levende museum er en hyldest til den danske kulturarv og historie, hvor autentiske gamle bygninger, gårde og interiører genskaber det danske landsbyliv gennem århundrederne.

På Frilandsmuseet kan du træde ind i fortiden og opleve, hvordan livet var på landet i gamle dage, og opdage de mange facetter af Danmarks landlige historie.

Der sker altid en masse sjove events for både store og små og især i ferierne er der skruet helt op for børnevenlige aktiviteter og arrangementer.

Info

Åbent: Sæsonbaseret
Åbningstider: Se hjemmeside
Pris: 0 - 140 kr.
Afstand: 15 km

Transporttid fra hostel: 26 min. i bil | 45 min. med offentlig transport | 50 min. på cykel
Foto Frilandsmuseet (4)

Opdag historiens skatte

På Frilandsmuseet kan man udforske over 50 gårdmiljøer, der strækker sig fra det 17. århundrede og frem til begyndelsen af det 20. århundrede.

Fra traditionelle bondegårde og huse til møller, skoler og værksteder, giver museet et indgående indblik i fortidens livsstil og kultur. Mød håndværkere, der demonstrerer gamle håndværkstraditioner, deltag i spændende workshops, nyd guidede ture og levende teaterforestillinger og forkæl dine smagsløg med traditionelle danske retter i museets restauranter.

Frilandsmuseet er ikke blot et museum, det er en levende fortælling om Danmarks fortid, der bringer historien til live for nutidige generationer. Museet er som en tidsmaskine, der giver et glimt af livet på landet gennem århundreder, med alt fra traditionelle bondegårde og huse til møller, skoler og værksteder.

 

Foto: Frilandsmuseet

Book her