Shopping

Med til storbyferie hører også shopping, og vi har heldigvis nogle gode muligheder omkring os - endda i gåafstand, så du ikke skal slæbe alle poserne alt for langt.

Strøget

Tag på shoppingtur på Strøget - Københavns største shopping gade. Her venter en dag fyldt med livlige gader, trendy butikker og historiske seværdigheder, der vil fortrylle dine sanser og efterlade dig med uforglemmelige minder. Strøget er en ikonisk del af Københavns bybillede og et must-visit for enhver besøgende i byen.
Læs mere

Shopping centre

Trænger du til en dag med shopping, underholdning og gastronomiske oplevelser? Så tag på opdagelse i Københavns spændende shoppingcentre, hvor du finder alt, hvad hjertet begærer under ét tag! Uanset om du er på jagt efter de nyeste modetrends, elektronik, legetøj eller lækre delikatesser, er der et shoppingcenter i København, der opfylder dine behov og ønsker. Shoppingcentrene i København henvender sig til alle aldre og tilbyder en mangfoldighed af butikker, restauranter og underholdningsmuligheder. Fra de store internationale kæder til små lokale specialbutikker vil du finde et væld af spændende produkter og varer, der appellerer til enhver smag og stil. Uanset om du er på udkig efter luksuriøse mærkevarer eller budgetvenlige tilbud, er der noget for enhver i Københavns shoppingcentre.
Læs mere
Book her