Tivoli

Tivoli, en ikonisk forlystelsespark, byder besøgende velkommen til et eventyrligt univers med forlystelser, farverige haver, kulinariske lækkerier og kulturelle perler. Med mere end 180 års erfaring har Tivoli skabt magiske oplevelser for folk i alle aldre og fra hele verden.

Den smukke have kombinerer nostalgisk charme og moderne underholdning og udgør en klassisk forlystelsespark med elegant havearkitektur.

Det koster entré pris at besøge Tivoli, samt et turpas, hvis man også ønsker at prøve forlystelserne.
Åbent: Påske, sommer, halloween, jul
Åbningstider: Se hjemmeside
Priser: 140 - 300 kr.
Afstand fra os: 900 m

Psst! Du får rabat på entrébilletter og turpas, når du bor hos os - spørg i receptionen.
Musikkarrusellen SIT 2019 Lasse Salling 03

Foto: Lasse Salling

Forlystelsespark i hjertet af København

Forlystelser

I haven er der over 30 forlystelser for både store og små, vovehalse og dem, der foretrækker en mindre vild oplevelse. Tivolis forlystelser spænder fra det ikoniske pariserhjul, vilde radiobiler og karruseller til både nye og moderne samt gamle rutsjebaner. Til de mindre størrelser er der mini forlystelser, der kan prøves med et turpas mini, og en imponerende Rasmus Klump legeplads, der er gratis, når indgangen er betalt. 

Kulinarisk oplevelse

Når sulten melder sig, er Tivoli et gastronomisk mekka med restauranter, der dækker hele prisskalaen. Fra fine spisesteder specialiseret i traditionel dansk mad til madboder, der sælger fish n' chips ud ad vinduet, tilbyder Tivoli noget for enhver smag. For et bredere udvalg anbefales det at besøge Tivoli Food Hall, der består af små selvstændige madboder med retter fra hele verden og som ligger langs hovedindgangen.

Fredagsrock

I sommerperioden har Tivoli også introduceret konceptet Fredagsrock, hvor kendte musikere optræder hver fredag i hele sommersæsonen på en scene midt i Tivoli. De fleste koncerter koster ikke mere end den almindelige entré pris til Tivoli.

 

Foto: Tivoli

Book her