Turistattraktioner

Her er et overblik over de klassiske turistattraktioner, som de fleste turister har på listen over udflugtsmål, når de skal opleve København. Det er også vores anbefalinger til de her "must-see"-attaktioner, som vi vurdere er mest populære. De fleste ligger i gåastand fra Danhostel Copenhagen City.

Amalienborg Slot

Midt i centrum af bydelen Frederiksstaden ligger Amalienborg slot, der blev opført i 1750’erne og som i dag fungerer som Den kongelige families officielle hovedresidens. Amalienborg er et af de allermest besøgte turistattraktioner i Danmark, og slotsanlægget består af fire smukke palæer, der omkranser den offentlige slotsplads, hvor den Kongelige Livgarde står vagt døgnet rundt.
Læs mere

Bakken

Bakken, også kendt som "Dyrehavsbakken", er verdens ældste forlystelsespark. Beliggende i Dyrehaven nord for København har Bakken siden 1583 underholdt besøgende i over 400 år og tilbyder en unik kombination af tradition, historie og moderne forlystelser. Bakken er et populært udflugtsmål for både lokale og turister og især kendt for sin hyggelige og afslappede atmosfære, hvor besøgende kan nyde en dag fyldt med sjov og underholdning. Med over 33 kørende forlystelser og en friluftsscene med bl.a. musikalsk underholdning er Bakken garanti for, at hele familien får en skøn dag.
Læs mere

Christiania

Christiania er et helt unikt område i København, som igennem mange år har været en af Københavns mest besøgte turistattraktioner. Christiania er en selvudråbt fristad, der blev grundlagt i 1971 og har siden været kendt for Christianitternes alternative livsstil, kreative kultur, farverige huse og den åbenlyse hash-handel på stedet. Christiania er klart et besøg værd – ikke mindst fordi det har været et af de mest omdiskuterede steder i København de sidste 30 år.
Læs mere

Christiansborg

Christiansborg Slot er et imponerende slot beliggende midt i København og et historisk og politisk centrum, der har spillet en central rolle i landets historie gennem århundreder. I dag Christiansborg Slot huser både Folketinget, Statsministeriet og Højesteret, hvilket gør det til et vigtigt symbol på dansk politisk magt og demokrati. Udover sin politiske betydning tiltrækker Christiansborg også tusindvis af besøgende med sine pragtfulde sale, historiske udstillinger og spektakulære udsigt fra tårnene.
Læs mere

Kanalrundfart

I København er det muligt at tage på sightseeing rundt i byens kanaler på guidede bådture året rundt. Oplev København fra vandsiden med en charmerende kanalrundfart og nyd udsigten til nogle af byens største seværdigheder og historiske bygninger. I København kan man tage kanalrundfarter med selskaberne Stromma og Nettobådene, begge med afgange fra Nyhavn og Ved Stranden og guides på både dansk og engelsk. Om sommeren sejles der i åbne både, mens vinterhalvåret byder på overdækkede og opvarmede både.
Læs mere

Rundetårn

Rundetårn er med sin unikke arkitektur og historiske betydning blevet en af byens mest besøgte seværdigheder. Det blev bygget i 1642 af Kong Christian IV som et astronomisk observatorium og er i dag Europas ældste fungerende observatorium. Rundetårn er en del af Trinitatis-komplekset, der består af Trinitatis Kirken, som støder op til tårnet, Universitetsbiblioteket på etagen over kirken og observatoriet i toppen af tårnet.
Læs mere

Tivoli

Tivoli, en ikonisk forlystelsespark, byder besøgende velkommen til et eventyrligt univers med forlystelser, farverige haver, kulinariske lækkerier og kulturelle perler. Med mere end 180 års erfaring har Tivoli skabt magiske oplevelser for folk i alle aldre og fra hele verden. Den smukke have kombinerer nostalgisk charme og moderne underholdning og udgør en klassisk forlystelsespark med elegant havearkitektur. Det koster entré pris at besøge Tivoli, samt et turpas, hvis man også ønsker at prøve forlystelserne.
Læs mere

Vor Frelsers Kirke

Besøg Vor Frelsers Kirke, en historisk og imponerende barokkirke beliggende i det charmerende Christianshavn i København. Kirken er berømt for sit karakteristiske 90 meters høje spir, der pryder Københavns skyline med sin snoede form og som man kan komme helt op i toppen af. Hvis man altså tør...
Læs mere

Zoologisk Have

Besøg Zoologisk Have, bedre kendt som ”Zoo” på Frederiksberg! Den 150 år gamle er en oase midt i byen, hvor du kan træde ind i en verden af dyreliv og eventyr og opleve alverdens dyr på tætteste hold i fantastiske omgivelser. Zoologisk Have, som blev grundlagt i 1859, er ikke blot et sted for underholdning, men også et vigtigt center for naturbevarelse, forskning og uddannelse. Med fascinerende dyr fra hele kloden, lige fra majestætiske elefanter til nysgerrige aber tilbyder vores zoo en unik mulighed for at fordybe sig i naturens mangfoldighed og skønhed. Gør dig klar til en dag fyldt med spænding, læring og uforglemmelige øjeblikke sammen med venner og familie.
Læs mere
Book her