Private arrangementer

BAR50 - MODERNE DESIGNERBAR OG CAFÉ

Skal du holde fest?

Hos Danhostel Copenhagen City har du mulighed for at afholde dit private arrangement i vores moderne designerbar BAR50. Hvad enten det drejer sig om en mindre samling af venner, eller du skal fejre stor rund fødselsdag, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at skabe rammerne for det idéelle arrangement. Vi hjælper gerne med hele planlægningen fra A til Z, hvor I får en fast kontaktperson, der står for alt det praktiske i forbindelse med jeres arrangement.

Mulighederne er mange

Vores nyistandsatte faciliteter rummer plads til mange mennesker og giver mange muligheder. Det gør ingen forskel for os, om dit arrangement er stort eller småt – vi kan klare det meste! Vores personale har håndteret adskillige arrangementer gennem tiden, og vi ved, hvad det kræver at afholde det perfekte arrangement. Vores chefkok sørger for at sammensætte en fantastisk menu ud fra sæsonens bedste råvarer, hvor vi tager afsæt i jeres ønsker. Der er desuden mulighed for livemusik, DJ og underholdning, hvis der skal sættes gang i festen.

Lad os hjælpe dig!

Skal du holde familiejulefrokost? Eller måske vil finde et hyggeligt sted til barnedåben? Uanset hvad du skal afholde, kan vi med sikkerhed finde en fordelagtig løsning. Vi tager gerne en dialog omkring, hvilke ønsker, du måtte have. Du kan skrive til os på bar50@cphhostel.dk. Du er også velkommen til at lave en aftale for en fremvisning af vores lokaler i København og høre om de forskellige muligheder. Vi afholder også forskellige typer firmaarrangementerBAR50, hvor der også er mulighed for en billig overnatning i samme omgang.

Vi har plads til 100 gæster til spisning og 150 til fest.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top