Børnecafé hos Danhostel Copenhagen City

I vores café BAR50 her på Danhostel Copenhagen City er der altid plads til børn - i alle aldre. I dagtimerne har vi legetæppe med legetøj, bøger, hoppekøer og tegnesager - midt i caféen, så du kan lade børnene lege, før, under og efter morgenmad, frokost eller andet. Du kan også tage din mødregruppe med. Her er plads til alle!

Vi har højstole, børnevenlig mad og drikke samt puslefaciliteter. Og skal du have varmet babymad eller sutteflasker, kan vi også hjælpe med det. Du er velkommen til at amme dit barn - og der er plads til at tage barnevognen helt med ind. Der er nemlig ramper både ved indgangen fra gaden og indgangen til caféen.

Vores café har åbent alle dage fra kl. 7-24. Vi gør dog opmærksom på, at der mellem kl. 7-10 er morgenmadsbuffet, hvorfor vi på travle dage med mange gæster ikke kan garantere børnehjørne før efter kl. 10. 

I vores børnecafé kan du få udleveret et stempelkort, hvor du får en valgfri drikkevare gratis efter 6 stempler. Er du medlem af Børn i Byen, giver vi desuden 20% på alt i caféen.

Se vores menukort her

Vi glæder os til at se dig og dine børn!

            

Gode tilbud i vores Børnecafé

 

Stempelkort - få en valgfri drikkevare gratis!

Husk at få et stempelkort, når du køber drikkevarer i vores Børnecafé. Så får du en valgfri drikkevare gratis efter 6 køb. Er du typen, der glemmer dit stempelkort, så kan du få det opbevaret hos os med dit navn på - så finder vi det frem, når du kommer igen.

Pris: Gratis

 

Børn i Byen Klubben: 20% på alt i caféen

Er du medlem af Børn i Byen Klubben, får du 20% på alt i vores café. Du skal blot huske at vise os dit medlemskort (via Børn i Byen app'en), når du betaler.

Læs mere om Børn i Byen Klubben her

 

Mad og drikke

Vi har gode priser på mad og drikke i vores café. Mellem kl. 7-10 har vi morgenmadsbuffet med et udvalg af brød, pålæg, grønt, morgenmadsprodukter og drikkevarer til 85 kr. pr. person (børn under 12 år halv pris).

Se vores menukort her

I øjeblikket har vi desuden tilbud på en frugt- eller grøntsagsbox til 15 kr., rugbrødssandwich eller toast med diverse pålæg til 48 kr., en combo morgenmadstallerken fra 65 kr. eller filterkaffe og kage til 30 kr.

 

Tag mødregruppen med!

I stedet for at mødes privat, eller hvis I ønsker at få noget mad eller drikke efter I har været i byen til diverse børneaktiviteter, er vi klar til at byde jer velkomne i caféen, hvor I kan købe combotallerkner, rugbrødssandwich, frugtbox eller bare kaffe og kage.

Er I flere end 10 personer, anbefaler vi, at I booker et bord på tlf. 33 11 85 85.

 

Barnedåb og navngivningsfest

Leder du efter et sted til at holde barnedåb, navngivningsfest, børnefødselsdag eller andre events, tilbyder vi at holde det hos os. Vi dækker op til jer og sørger for mad og drikke til arrangementet, som vi skræddersyer efter ønsker fra jer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top