Børnecafé hos Danhostel Copenhagen City

Baby-, børne- og ammevenlig café

Leder du efter en børne- og babyvenlig café i København - så er du kommet til det rette sted. I vores café - BAR50 her på Danhostel Copenhagen City, er der altid plads til børn - i alle aldre. I caféen har vi legehjørne, der stilles frem ved henvendelse i baren, og der er legeområde i underetagen. Mødregrupper er også meget velkomne, hvis du ikke lige orker at bage kage og snitte frugtstænger efter en lang nat (se mere nederst på siden).

Med andre ord - her er plads til alle!

Vi har højstole, børnevenlig mad og drikke samt puslefaciliteter. Og skal du have varmet babymad eller sutteflasker, kan vi også hjælpe med det. Du er velkommen til at amme dit barn - og der er plads til at tage barnevognen med helt ind. Der er nemlig ramper både ved indgangen fra gaden og indgangen til caféen.

Vores café har åbent alle ugens dage kl. 07.00 - 24.00.


Gode tilbud i vores Børnecafé

I vores børnecafé kan du få udleveret et stempelkort, hvor du får en valgfri drikkevare gratis efter 6 stempler. Er du medlem af Børn i Byen, giver vi desuden 20% på alt i caféen. Se vores menukort her

Vi glæder os til at se dig og dine børn!

 

Stempelkort - få en valgfri drikkevare gratis!

Husk at få et stempelkort, når du køber drikkevarer i vores Børnecafé. Så får du en valgfri drikkevare gratis efter 6 køb. Er du typen, der glemmer dit stempelkort, så kan du få det opbevaret hos os med dit navn på - så finder vi det frem, når du kommer igen.

Pris: Gratis

 

Børn i Byen Klubben: 20% på alt i caféen

Er du medlem af Børn i Byen Klubben, får du 20% på alt i vores café. Du skal blot huske at vise os dit medlemskort (via Børn i Byen app'en), når du betaler.

Læs mere om Børn i Byen Klubben her

 

Mad og drikke

Vi har gode priser på mad og drikke i vores café.
Nyd en varm kop kaffe fra 18 kr., en lækker cookie for 10 kr., eller prøv en af vores hjemmelavede retter (serveres varm eller kold) fra kun 40 kr.

Se vores menukort her

 

 

Tag mødregruppen med!

At vi er en børnevenlig café betyder, at der selvfølgelig også skal være plads til alle mødrene. I kan mødes hos os i stedet for at mødes privat. Ligesom det er oplagt at lægge et besøg ind, hvis I ønsker at få noget mad eller drikke efter I har været i byen til diverse børneaktiviteter.

Vi er altid klar til at byde jer velkomne i caféen, hvor I kan nyde frugtboks, sandwich, eller bare kaffe og kage.

Husk at reservere bord senest 30 minutter inden jeres besøg på tlf. 33 11 85 85.

 

Barnedåb og navngivningsfest

Leder du efter et sted til at holde barnedåb, navngivningsfest, børnefødselsdag eller andre events, tilbyder vi at holde det hos os. Vi dækker op til jer og sørger for mad og drikke til arrangementet, som vi skræddersyer efter ønsker fra jer. Se mere her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud