Gymnasieklasser

Det optimale hostel for gymnasieklasser

Danhostel Copenhagen City er ofte besøgt af gymnasieklasser på studietur i København. Vandrerhjemmet giver de helt perfekte muligheder både i forhold til at komme rundt til storbyens mange attraktioner, samt at vende hurtigt hjem igen til en tryg og sikker overnatning. Når man er på tur med gymnasieklassen, skal der opleves en masse, og derfor vil I nyde godt af ikke at skulle bruge en masse tid på transport.

Skræddersyet overnatning og forplejning på studieturen

Med udgangspunkt i jeres ønsker og budget strikker vi den helt ideelle overnatnings- og forplejningsløsning sammen for jer på studieturen. Vi har mange års erfaring med overnatning for gymnasieklasser, så vi ved alt om, hvad sådan et ophold indebærer, og hvordan det fungerer bedst. Vi gør, hvad vi kan for at indlogere hele gruppen samlet på én etage, så I alle er tæt på hinanden. Book med fordel i god tid for at være sikker på de bedste forhold. Vi hjælper gerne med både måltider, koordinering af bustransport samt gode råd om, hvilke steder i København der er gode at opleve. Så behøver I ikke tænke på andet end at hygge jer.

Nyd hotellets faciliteter

På Danhostel Copenhagen City får I ikke kun overnatning, men også rig mulighed for at hygge jer i løbet af dagen og aftenen, når I holder fri fra studieturens planlagte aktiviteter. Vi har en god bar og café, der er oplagt til formålet. Vandrerhjemmet er åbent og bemandet 24 timer i døgnet, så I altid kan komme ind på jeres værelser.

Kontakt vores gruppebooking på gb@cphhostel.dk for mere information eller et uforpligtende tilbud på overnatning:

Kontakt vores gruppebooking her

Bemærk venligst at alle bookinger, eller ændringer til nuværende bookinger, skal ske via e-mail. Vi modtager ikke bookinger og ændringer over telefon.

Bookingafdelingen er åben mandag-fredag kl. 08.00 - 16.00.

 

BLIV KONTAKTET

 

 

GRUPPER