Lejrskole

KOM PÅ BILLIG LEJRSKOLE PÅ DANHOSTEL COPENHAGEN CITY

 

Vi er det ideelle vandrerhjem for lejrskoler, beliggende helt inde midt i København, så der hver dag på lejrskolens ophold er rig mulighed for at opleve byen og samtidig ikke skulle så langt, når dagens udflugter er slut. Beliggenheden er central, men også sikker og tryg for vores gæster. I kan få overnatning til folkeskoleelever til særdeles favorable priser, og vi bestræber os altid på at have hele skolegruppen samlet i værelser på samme etage, så eleverne nemt kan have det sjovt med hinanden og have lærerne tæt ved.

 

Tæt på Københavns mange muligheder

Et lejrskoleophold på vores vandrerhjem er helt perfekt i forhold til attraktionerne i storbyen. Det kan være Tivoli, Den Lille Havfrue, Christiania, Christianshavn, Bakken, Zoologisk Have, Den Blå Planet, Rundetårn, Amalienborg og meget andet. I har kort til det hele, så I kommer ikke til at spilde en masse tid på kedelig transport.

 

Forplejning og aktiviteter tilpasset jeres behov

Her på vores hostel kan vi sørge for alle måltider til jer. Vi kan stå for aftensmaden, så I ikke behøver ud igen efter en lang travl dag, og det er f.eks. også muligt at arrangere madpakker, hvis I ønsker at tage mad med ud på jeres ture i København. Det hele er op til jer. Helt ideelt til skoleophold har vi desuden en kælder med bordtennis og bordfodbold samt en moderne café og lounge i stueetagen, hvor alle kan samles og hygge.

Kontakt gruppebooking allerede i dag på telefon 33 18 83 38 eller gb@cphhostel.dk  for mere information om et lejrskoleophold her.

              

BLIV KONTAKTET

 

 

GRUPPER

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top