Mad

MODERNE DESIGNERCAFÉ-OG BAR

Danhostel Copenhagen City tilbyder forskellige typer af forplejning. Morgenmad tilbydes til alle, mens frokost og aftensmad som regel tilbydes til grupper på 20 personer eller derover. Der er dog ind imellem mulighed for alle gæster, at købe dagens ret eller lignende – se hvornår dette tilbydes på vores eventside.

MORGENMAD, FROKOST OG AFTENSMAD

Morgenmad

En dejlig dag begynder med et lækkert morgenmåltid - det gør den også hos os! Vi serverer en lækker og indbydende morgenbuffet hver morgen alle ugens dage fra 7-10. Buffeten indeholder blandt andet ost, 3 slags pålæg, frugt og grønt, cornflakes, havregryn, müsli og friskbagt brød. Inkluderet er også 2 slags juice, mælk, yoghurt, kaffe og the.

Pris: Morgenbuffeten koster 75 kr. for voksne og 37,50 kr. for børn under 12 år ved forudbestilling, ved bestilling på dagen er der tillæg på 10 kr. pr person. velbekomme!

Frokost

Frokostbuffet kan bestilles af grupper på minimum 20 personer.

Frokostbuffet skal bestilles minimum 14 dage i forvejen og bestilles ved at sende en mail til gb@cphhostel.dk

Skal I på farten hele dagen? I kan bestille en Lunch Pack (1 sandwich, 1 stk. frugt og 1 flaske vand) for 65 kr. pr. person - så er der tid til lidt ekstra sightseeing! Husk at bestille dette i god tid før ankomst på gb@cphhostel.dk.

I har også mulighed for selv at smøre madpakke fra morgenmadsbuffeten for kun 50 kr. pr. person eksklusiv drikkevarer.

Hører du til et firma, og leder I efter et sted at spise frokost, er det muligt at nyde den i vores dejlige omgivelser. Kontakt os på bar50@cphhostel.dk for priser og mere information. 

Aftensmad

Aftensmadsbuffet kan bestilles til grupper af minimum 20 personer og bestilles ved at sende en mail til gb@cphhostel.dk.

Aftensmadbuffet skal bestilles minimum 14 dage i forvejen.

På nogle dage åbner vi op for Dagens Ret, hvor alle gæster af hostellet har mulighed for at spise aftensmad. Se hvornår her.

Snacks og mellemmåltider

Hele dagen er det muligt at købe forskellige snacks og mellemmåltider i vores bar.


BAR 50 / CAFÈ

I Bar50 kan du bl.a. købe snacks, mellemmåltider, samt et stort udvalg af drikkevarer.

Husk også at tjekke vores spændende events her.

Skal i afholde firmaarrangementer eller private arrangementer? Så skaber vi også rammerne for dette, og hvis I vil have mad til arrangementet, så sammensætter vores køkkenchef en lækker menu ud fra jeres ønsker.

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top