Udvekslingsstuderende/gæsteundervisere

Ideelt studieværelse til udvekslingsstuderende og/eller gæsteundervisere i København

Søger i en midlertidig bolig til jeres udvekslingsstuderende, mens de studerer på jeres universitet i København, så er Danhostel Copenhagen City det helt rette sted. Vi har flere års erfaring med at have udvekslingsstuderende boende, og vi kan skræddersy opholdet nøjagtigt, som I ønsker det.

Vi kan for eksempel tilbyde jeres udvekslingsstuderende en lækker morgenmadsbuffet hver dag eller sørge for at anrette sandwich til deres frokost. Vi har også et gæstekøkken med alle de nødvendige hvidevarer samt køkkengrej, hvis jeres udvekslingsstuderende foretrækker selv at stå for måltiderne. Vores reception er døgnbemandet således, at jeres udvekslingsstuderende altid kan føle sig tryg og få den hjælp, de behøver.

Midlertidig bolig til jeres gæsteunderviser

Danhostel Copenhagen City er et ideelt sted at bo for gæsteundervisere på universiteterne, som kun skal være i København i en kortere periode. Der er en særlig god ro på hostellet i vinterperioden, hvor man kan sætte sig og nyde en kop kaffe i vores hyggelige café, mens man arbejder fra sin computer. Vi har masser af private værelser, der er store og rummelige - eller der kan bookes en af hotellejlighederne på 17. etage med fuldt integreret køkken og stueområde.

Tæt til dine ærinder og aktiviteter

Med den centrale beliggenhed nær Hovedbanegården får de udvekslingsstuderende eller gæsteunderviserne nemt til transport rundt i byen, når de skal til et af Københavns universiteter eller andre uddannelsesinstitutioner. Det er også hurtigt at komme til et af Københavns biblioteker eller en af de mange gode og hyggelige studiecaféer. Vores receptionister står altid klar til at hjælpe med at finde vej ud til de forskellige steder, og det er også muligt at leje en cykel i stedet for at tage bussen.


Kontakt vores gruppebooking for mere information eller et uforpligtende tilbud på overnatning:
Telefon: + 45 33 18 83 38
Mail: 
gb@cphhostel.dk
Booking afdelingen er åben mandag-fredag kl. 08.00 - 16.00.

BLIV KONTAKTET

 

 

GRUPPER