BAR50

BAR50 - MODERNE DESIGNERBAR OG CAFÉ

Velkommen i BAR50

Danhostel Copenhagen City byder dig inden for i vores hyggelige BAR50, hvor mulighederne er mange. I dagstimerne fungerer baren som en café, hvor den om aftenen forvandles til en skøn og stemningsfuld bar. Vores venlige personale står klar til at tage imod dig, hvad enten du har brug for en god kop kaffe, snacks, drinks, cocktails eller en kold fadøl. BAR50 er åben alle ugens dage kl. 07.00 - 24.00.

Studierabat: Få 10% rabat på alt i baren ved fremvisning af et gyldigt studiekort

Gode omgivelser og godt selskab

BAR50 er åben for alle, der har lyst til at nyde selskabet med familien, vennerne, kæresten, mødregruppen eller kollegaerne i skønne omgivelser. Hvad enten I er mest til kaffe, øl, vin eller ikke-alkoholiske drikke, kan I finde det hele i baren. Vi har et bredt udvalg af både gode vine og specialøl, hvis anledningen kræver noget ekstra godt til ganen. Desuden afholder vi ofte både DJ-aftener, fredagsbarer, live jazz og studiecaféer, hvor stemningen altid er helt i top.

 

Se en virtuel tour af BAR50 her.


Skal vi afholde dit arrangement?

Vores moderne lokaler i BAR50 kan desuden også bruges, hvis du ønsker at holde et arrangement. Skal du invitere familien til fest, men mangler plads? Eller skal firmaet holde vinsmagning? Uanset om det er private arrangementer eller firmaarrangementer, du skal afholde, kan vi med garanti finde en god løsning. Vi hjælper med planlægningen fra A til Z, så du kan få den bedste oplevelse hos os og søger du en billig overnatning i samme forbindelse, så kan du skrive til os på bar50@cphhostel.dk, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder hos os.

CAFÉ, BAR OG MASSER AF FEDE EVENTS

Events

Der arrangeres mange forskelligartede events i BAR50 – alt fra livemusik, DJ aftenener, Jams, Bingoaftener og meget mere. 

Alle events i BAR50 er tilpasset huset, og er åbne for alle, der har lyst til at være med. Vi er meget opmærksomme på, at vores events ikke er til unødvendig gene, for hverken gæster eller naboer, og BAR50 fungerer aldrig som natklub. 

Se alle aktuelle events på denne side.

Cafe

I dagstimerne fungerer BAR50 som en morgenmadsrestaurant og café. Her kan du købe lækker kaffe, snacks, slik, juice, nødder, forskellige slags kage samt hjemmelavede cookies.

Se vores menukort.

Drikkevarer

I aftentimerne kan du i BAR50 købe kolde fadøl, flaskeøl samt specialøl. Er du ikke den store ølentusiast, har vi også et lækkert drinkskort og gode vine.

Vi tilbyder derudover forskellige kolde sodavand, juice, cocio og energidrikke.

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af farverige ikke-alkoholiske drikke.

Børnecafé

Hos Danhostel Copenhagen City er vi altid glade for at byde børn velkomne. Det gælder også i vores café, hvor børn er velkomne til at lege. Vi har legeområde i underetagen med legetøj, bøger og tegnesager samt børnevenlig mad og drikke i baren. Vi har puslefaciliteter, højstole og plads til din barnevogn.

Hos os må der leges, hygges og ammes!

Er du medlem af Børn i Byen Klubben, giver vi 20% på alt i caféen.

Private arrangementer

Du har mulighed for at afholde private arrangementer i BAR50. Mangler du f. eks. kvadratmetrer, for at kunne invitere hele familien til barnedåb, fødselsdag eller lignende, er BAR50 måske løsningen. Vi kan eksempelvis arrangere lækker familie brunch, familie julefrokost eller fødselsdag. Mulighederne er mange.

Kontakt os på rec@cphhostel.dk for at høre om netop dit arrangement skal afholdes i BAR50. 

 

 

Firmaarrangementer

Mangler I stedet til at holde jeres firmaarrangement? I BAR50 er der rig mulighed for at holde jeres sommerfest, jubilæum, julefrokost, reception eller lignende. Vi sætter en ære i at skabe en mindeværdig oplevelse. Vores køkkenchef kan ud fra jeres ønsker sammensætte en menu, som passer til jeres behov.

Ønsker I at holde et mindre arrangement som fyraftensølsmagning, vinsmagning eller foredrag, er dette også en mulighed. Vi tilbyder både lækker mad, snacks og drikkevarer.

Leder I som firma efter et sted at spise frokost, er det også muligt at nyde den i vores dejlige omgivelser. 

Kontakt os på rec@cphhostel.dk for at høre, om netop dit arrangement skal afholdes i BAR50.