Mad

MODERNE DESIGNERCAFÉ-OG BAR

Danhostel Copenhagen City tilbyder forskellige typer af forplejning. Morgenmad tilbydes til alle, mens frokost og aftensmad som regel tilbydes til grupper på 20 personer eller derover. Der er dog ind imellem mulighed for alle gæster, at købe dagens ret eller lignende – se hvornår dette tilbydes på vores eventside.

MORGENMAD, FROKOST OG AFTENSMAD

Morgenmad

En dejlig dag begynder med et lækkert morgenmåltid - det gør den også hos os!

Vi tilbyder både en lækker takeaway-morgenmadspose samt en indbydende kontinental morgenmadsbuffet.

Takeaway-morgenmadspose (ingen krav om corona pas):
Vores takeaway-morgenmadspose er helt perfekt til dig, som ønsker at nyde sin morgenmad på værelset eller ude i det fri. Vores morgenmadsposer bliver pakket med lækkert og frisk varierende indhold fra dag til dag og kan afhentes mellem kl. 07.00-09.00. Husk venligst at kontakte os, hvis du har nogen allergener, vi skal tage hensyn til.

Pris
: 75 kr. per person inklusiv kaffe/te.

Har man forudbestilt takeaway-morgenmadsposer, men ønsker at nyde vores buffet i stedet for, så kan en opgradering bestilles senest 48 timer før ankomst.

Kontinental morgenmadsbuffet (krav om corona pas):
Ønsker du at nyde vores morgenmadsbuffet, så kan denne bookes alle ugens dage i i tidsrummet 07.00 – 10.00.

Nyd blandt andet hjemmelavet smoothies, chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’.

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og kan bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om, at overholde den bookede tid. Det er pt. et krav at fremvise et gyldigt corona pas for alle over 15 år.

Pris: 90 kr. per person (45 kr. for børn under 12 år, 0-3 år gratis).

Frokost

Vi tilbyder både lækker frokostbuffet til grupper på minimum 20 personer, samt hjemmelavede Lunch Packs hvis i skal på farten hele dagen.

Læs mere om forplejning til grupper her.

Hører du til et firma, og leder I efter et sted at spise frokost, er det muligt at nyde den i vores dejlige omgivelser. Kontakt os på bar50@cphhostel.dk for priser og mere information. 

Aftensmad

Aftenbuffet kan bestilles til grupper af minimum 20 personer.

Læs mere om forplejning til grupper her.

På nogle dage åbner vi op for Dagens Ret, hvor alle gæster af hostellet har mulighed for at spise aftensmad. Se hvornår her.

Snacks og mellemmåltider

Hele dagen er det muligt at købe forskellige snacks og mellemmåltider i vores bar.


BAR 50 / CAFÈ

I BAR50 kan du bl.a. købe snacks, mellemmåltider, samt et stort udvalg af kolde og varme drikkevarer.

BAR50 er åben alle ugens dage kl. 07.00 - 24.00.

Husk også at tjekke vores spændende events her.

Skal i afholde firmaarrangementer eller private arrangementer? Så skaber vi også rammerne for dette, og hvis I vil have mad til arrangementet, så sammensætter vores køkkenchef en lækker menu ud fra jeres ønsker.