Mad

MODERNE DESIGNERCAFÉ-OG BAR

Husk et gyldigt coronapas, hvis du ønsker at besøge BAR50

Læs mere om de nuværende tiltag og restriktioner for BAR50 her.


Danhostel Copenhagen City tilbyder forskellige typer af forplejning. Morgenmad tilbydes til alle, mens frokost og aftensmad som regel tilbydes til grupper på 20 personer eller derover. Der er dog ind imellem mulighed for alle gæster, at købe dagens ret eller lignende – se hvornår dette tilbydes på vores eventside.

MORGENMAD, FROKOST OG AFTENSMAD

Morgenmad

OBS: bemærk venligst, at vi pt. ikke kan tilbyde morgenbuffet men i stedet morgenmadsposer som take-away. Læs mere her.

En dejlig dag begynder med et lækkert morgenmåltid - det gør den også hos os! Vi serverer en lækker og indbydende kontirnuel morgenbuffet hver morgen alle ugens dage fra 06.30-10.30.
Buffeten indeholder blandt andet ost, 3 slags pålæg, frugt og grønt, cornflakes, havregryn, mysli og friskbagt brød. Inkluderet er også 2 slags juice, mælk, yoghurt, kaffe og the.

Pris: Morgenbuffeten koster 90 kr. for voksne og 45 kr. for børn under 12 år. velbekomme!

Frokost

Vi tilbyder både lækker frokostbuffet til grupper på minimum 20 personer, samt hjemmelavede Lunch Packs hvis i skal på farten hele dagen.

Læs mere om forplejning til grupper her.

Hører du til et firma, og leder I efter et sted at spise frokost, er det muligt at nyde den i vores dejlige omgivelser. Kontakt os på bar50@cphhostel.dk for priser og mere information. 

Aftensmad

Aftenbuffet kan bestilles til grupper af minimum 20 personer.

Læs mere om forplejning til grupper her.

På nogle dage åbner vi op for Dagens Ret, hvor alle gæster af hostellet har mulighed for at spise aftensmad. Se hvornår her.

Snacks og mellemmåltider

Hele dagen er det muligt at købe forskellige snacks og mellemmåltider i vores bar.


BAR 50 / CAFÈ

I Bar50 kan du bl.a. købe snacks, mellemmåltider, samt et stort udvalg af drikkevarer.

Husk også at tjekke vores spændende events her.

Skal i afholde firmaarrangementer eller private arrangementer? Så skaber vi også rammerne for dette, og hvis I vil have mad til arrangementet, så sammensætter vores køkkenchef en lækker menu ud fra jeres ønsker.