Information

TILKØB VED BOOKING

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os her

LINNED OG HÅNDKLÆDER
Sengelinned og håndklæde er inkluderet i værelsesprisen.
Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. per person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene. 

MORGENMAD
Morgenbuffeten koster ved forudbestilling 75 kr. og halv pris for børn under 12 år. Ved bestilling på selve dagen er der tillæg på 10 kr. per person.
Morgenmaden serveres alle ugens dage i tidsrummet kl. 07.00 - 10.00.
Du kan betale for de dage du ønsker at tilkøbe morgenmad i onlinebookingen eller fra dag-til-dag under dit ophold.           

VÆRELSER

CHECK IND / UD

Værelserne står til rådighed fra kl. 14.00 og skal forlades senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Ankommer man senere end kl. 17.00, skal receptionen have besked om ankomsttidspunktet. Hvis ankomsttidspunktet ikke oplyses, bliver reservationen annulleret kl. 17.00. Der skal være ro på værelserne mellem kl. 23.00 og 08.00.

Late check ud til kl. 13.00 er tilgængelig i begrænset omfang afhængigt af travlhed på hostellet. Late check ud kan tilkøbes for 200 kr. ved privatværelser samt 75 kr. ved seng på fællesværelse. 

 

INFORMATION

Hvornår betaler jeg for min booking?

Booker du online på vores egen hjemmesiden betaler du med det samme via DIBS.
Booker du via telefon eller via mail modtager du en bekræftelse med vores betingelser og betalingsinstruktioner.

Kontroller altid, om du reserverer et ophold som kan afbestilles uden omkostninger før en bestemt dato eller om du reserverer til en ikke-refunderbar pris.

Rettidig afbestilling kan foretages frem til kl. 18.00 dagen før ankomst (lokal tid). Afbestilles reservationen senere end dette, opkræves summen af første nat. Husk derfor venligst at afbestille i god tid.

Non-refundable reservationer kan ikke afbestilles eller ændres. Det fulde beløb opkræves i købsøjeblikket og refundering er ikke mulig.

For grupper over 10 personer er der andre gældende afbestillingsregler. Venligst kontakt gb@cphhostel.dk for mere information. 

Er bookingen bestilt via en tredjepart (fx. Expedia, Booking.com, mfl.), skal du være opmærksom på at andre regler for afbestilling kan være gældende.

På værelset:
På de fleste værelser er der skabe, som kan låses med en hængelås. Hængelåse kan lejes eller købes i receptionen. Hængelåse koster 20 kr. at leje eller 50 kr. at købe. Du er også velkommen til at medbringe din egen hængelås.

Før check-ind:
Hvis du ankommer tidligt, kan du stille din bagage i et aflåst rum i stueetagen på eget ansvar. Rejser du som en del af en gruppe skal du/I kontakte os på forhånd, hvis I ankommer før kl. 14.00. Kontakt os gerne et par dage før ankomst på gb@cphhostel.dk så vi har god tid til at tilrettelægge Jeres baggageopbevaring. 

Ved afrejse:
Enkeltrejsende og familier kan opbevare bagage for 20 kr. per person ved afrejse. OBS: begrænset antal plads, så vi kan ikke garantere opbevaring. På travle dage kan det forekomme at vores bagagerum er fyldt, derfor samarbejder vi med LuggageHero. Her kan man nemt og hurtigt finde et andet sted i byen at opbevare bagage. Opstartsprisen lyder på 2€ (ca. 15 kr.) og derefter 1€ (ca. 8 kr.) i timen. Find det sted som passer dig bedst på LuggageHero.com

Grupper kan enten vælge at lave en late check ud på et af deres værelser til kl. 13.00 for 200 kr., eller leje et værelse en ekstra nat, således at bagagen kan opbevares hele dagen. Det er desværre ikke muligt for grupper at benytte bagagerummet ved afrejse.

Gæstekøkken
I stuetagen står vores køkken til rådighed for hostellets gæster. Nøgler til køkkenet udleveres i receptionen.

Køkkenet er renoveret i november 2016, således at det er praktisk, funktionelt og fuldt udstyret med diverse køkkenredskaber. Der er god plads til at flere kan lave mad på samme tid.

Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier. Grupper på over 10 personer kan desværre ikke anvende køkkenet - dog kan der gives særlig adgang i enkeltstående tilfælde. Forespørgsel derom henvendes til gb@cphhostel.dk. Det er ikke tilladt at lave mad eller at spise på værelserne. 

Vaskeri
Vi har vaskemaskiner og tørretumblere i stueetagen som kan lejes for et mindre beløb. Betaling foretages i receptionen.

Medbragt alkohol er ikke er tilladt på hostellet og vil blive konfiskeret af personalet samt medføre en afgift på 1.000 kr. 

Det er ikke tilladt at ryge indenfor. Al rygning skal foregå uden for hostellet. Ryger man indenfor medfører dette en afgift på 1.000 kr. Aktiveres røgmelderen vil en yderligere afgift på 6.500 kr. medføres.

Danhostel Copenhagen City er handicapvenligt, og kan derfor uden problemer benyttes af kørestolsbrugere. Der er rampe ved hovedindgangen og elevator til samtlige etager i huset, ligesom at knapper, nøglekortlæsere mv. er placeret i en højde, som kan nås af kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere har endvidere mulighed for at booke ekstra store værelser med ekstra store badeværelser, således at kørestolsbrugeren kan bevæge sig rundt nemmere. Ønskes et kørestolsvenligt værelse kontakt os på rec@cphhostel.dk da det forudsætter at et sådant værelse er ledigt.

Hent dit gratis Danhostel fordelskort i receptionen

Med et Danhostel fordelskort gives der 10% medlemsrabat når du bestiller online, samt adgang til gode rabatter på oplevelser og attraktioner rundt om i Danmark. Rabatten fratrækkes automatisk ved indtastning af kortnummeret når du booker dit værelse – let og ligetil. Fordelskortet gælder for alle på samme husstand, men er ikke gyldigt i forbindelse med større gruppeovernatninger. Læs mere om fordelskortet her.

Med et internationale HiHostelling card ydes der også 10% rabat når du bestiller overnatning. De internationale kort er personlige og kan ikke deles af flere i husstanden.
Internationalt HiHostelling card kan købes til 160 kr. pr pers. Kortet er gyldigt i ét år fra købsdatoen.

Hvis du kommer i bil har vi følgende anbefalinger til parkering i forbindelse med ophold på Danhostel Copenhagen City:

Særrabat for Danhostel Copenhagen Citys gæster:
Vi har indgået en særaftale med APCOA om, at vores gæster kan få en døgnparkering til 190 kr. Parkeringsbilletten er gældende fra købstidspunktet og 24 timer frem. For at opnå rabatten skal selve parkeringen købes i receptionen på hostellet inden man kører ind på parkeringspladsen. Parkeringstilladelserne samt et kort over parkeringspladsen udstedes i receptionen på hostellet. For at dette kan gøres, skal bilens registreringsnummer oplyses. Venligst hav denne information klar på forhånd, når du henvender dig i receptionen.

Vi understreger, at Danhostel Copenhagen City blot formidler rabatordningen, og således ikke står til ansvar for eventuelle yderligere p-afgifter, tyveri, skader eller andet i forbindelse med parkeringen.

Parkering i de omkringliggende gader
Der er få, offentlige parkeringspladser på opkørslen til hostellet, som ligger parallelt med H.C. Andersen Boulevard (under almindelige offentlige afgifter). Du kan også parkere i nogle af de omkringliggende små gader, for eksempel i Puggaardsgade, Hambrosgade eller Rysensteensgade. Danhostel Copenhagen City ligger i den såkaldte grønne parkeringszone i København - læs mere om parkeringspriser- og zoner her.

Hvis du har brug for det hjælper vi meget gerne med råd om parkering når du ankommer.

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr af nogen art på Danhostel Copenhagen City. Førerhunde må medbringes såfremt personalet underrettes herom inden ankomst.

Børn og unge under (og inkl.) 15 år må kun bo på Danhostel Copenhagen City i følgeskab med voksne. Unge på 16 og 17 år må gerne bo på hostellet alene såfremt Danhostel Copenhagen City i forvejen har modtaget en bekræftelse fra en forælder/værge, med dennes accept på at den/de unge må bo alene på hostellet.

Vi gør opmærksom på at børn under 15 år, selvom de er i følgeskab med voksne, ikke må bo på fællesværelser. Vi henstiller til at man i stedet booker et privat værelse.

Et barn under 3 år kan indkvarteres i eksisterende senge på private værelser uden beregning. Ønskes en barneseng under opholdet kan denne lejes inkl. lagen, pude og dyne for 75 kr. pr. ophold. Der er højst plads til 1 barneseng pr. værelse.

Personer med adresse i København/Storkøbenhavn kan desværre ikke overnatte på hostel, da vi er et overnatningssted der er forbeholdt turister.

RECEPTION & SERVICE
 • RECEPTIONEN ER ÅBEN 24 TIMER I DØGNET
 • BETALINGSKORT: Vi tager imod alle større internationale betalingskort med undtagelse af Diners Club kort.
 • VALUTAVEKSLING
 • SALG AF TIVOLIBILLETTER, TIVOLI TURPAS, COPENHAGEN CARD OG SIGHTSEEING BILLETTER
 • POSTKORT
 • DRIKKEAUTOMATER MED KOLDE DRIKKE
 • TAXABESTILLING
 • CHECK IND FRA 14.00
 • CHECK UD SENEST 10.00
 • TILKØB AF LATE CHECK UD TIL KL. 13.00
 • CYKELUDLEJNING - 120 KR. PER DAG + DEPOSITUM
 • GRATIS, GUIDED GÅ-TUR I KØBENHAVN HVER DAG
FACILITETER
 • CYKELUDLEJNING
 • CAFÉ/BAR – ÅBEN HELE DAGEN OG AFTENEN
 • TV-STUE
 • GRATIS WI-FI
 • OPHOLDSSTUE
 • LEGEHJØRNE
 • VASKERI
 • BAGAGEOPBEVARING
 • GÆSTEKØKKEN
 • BOGREOL "BYT EN BOG"
 • BRÆTSPIL
 • MORGENMAD 07.00 - 10.00
 • BORDFODBOLD
 • BORDTENNIS
Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top