Information

OBS.

VI RENOVERER TOILETTERNE I LOBBYEN I PERIODEN 26. FEBRUAR TIL 8. APRIL. I PERIODEN KAN DER FOREKOMME STØJ I TIDSRUMMET KL. 09-17. VI BEKLAGER PÅ FORHÅND.

I nedenstående FAQ kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at ringe til os på +45 33 11 85 85 eller skrive til os på rec@cphhostel.dk.

 

MEST STILLEDE SPØRGSMÅL

Check-ind / check-ud

Check-ind: fra kl. 14:00

Check-ud: senest kl. 10.00 på standard værelser og fællesværelser

Check-ud: senest kl. 12.00 på standard+ værelser og lejligheder

Late check ud til kl. 12.00 kan tilkøbes til standard værelser for 200 kr. ved privatværelser samt 75 kr. ved seng på fællesværelse.

Rettidig afbestilling kan foretages frem til kl. 18.00 dagen før ankomst (lokal tid). Afbestilles reservationen senere end dette, opkræves summen af første nat. Husk derfor venligst at afbestille i god tid.

Non-refundable reservationer kan ikke afbestilles eller ændres. Det fulde beløb opkræves i købsøjeblikket og refundering er ikke mulig.

For grupper over 10 personer er der andre gældende afbestillingsregler. Venligst kontakt gb@cphhostel.dk for mere information. 

Er bookingen bestilt via en tredjepart (fx. Expedia, Booking.com, mfl.), skal du være opmærksom på, at andre regler for afbestilling kan være gældende.

Booker du online på vores egen hjemmeside, betaler du med det samme via DIBS.
Booker du via telefon eller via mail, modtager du en bekræftelse med vores betingelser og betalingsinstruktioner.

Kontroller altid, om du reserverer et ophold, som kan afbestilles uden omkostninger før en bestemt dato, eller om du reserverer til en ikke-refunderbar pris.

VÆRELSER

Alle værelser er store og rummelige og med store, private badeværelser med toilet og brus. Husk selv shampoo, m.m.
Alle værelser har to enkeltsenge, der kan skubbes sammen til en dobbeltseng. Yderligere senge på værelserne er køjesenge.

Når du booker, kan du vælge mellem en seng på et fællesværelse (minimum 18 år) eller et privat værelse.


STANDARD+

Fordele ved Standard+ værelser: Bo på en af vores øverste etager med en flot udsigt over København og sen check-ud (senest kl. 12.00).

Standard+ koster et ekstra beløb pr. værelse pr. nat. Se priser for de enkelte værelser, når du booker her.

 

FERIELEJLIGHEDER

På 17. etage har vi fem ferielejligheder med plads til op til 4 personer. Lejlighederne har alle dobbeltsenge, fuldt integreret køkken, spiseområde, stort badeværelse og sofaområde med fladskærms-tv og gratis wi-fi.

Alle lejlighederne er af samme standard med hver deres unikke præg. Læs mere om vores lejligheder her.

 

VIRTUEL TOUR 360°

Se en virtuel tour af vores værelser og lejligheder.

Linned og håndklæder
Sengelinned og et håndklæde er inkluderet i værelsesprisen.

Har du booket en seng på fællesværelse, et standard- eller standard+ værelse bliver linned og et håndklæde udleveret ved receptionen i en bæredygtig muleposer når du checker ind.

Har du booket en ferielejlighed er linned og håndklæder allerede klar til dig i lejligheden – og sengen er redt!

Muleposerne med sengelinned skal ved afrejse returneres i vores deponeringsskabe/vogne i lobbyen. Muleposerne er skabt af kasserede tekstiler som derved får nyt liv, og når du returnerer muleposen, hjælper du os med at skåne miljøet for store mængder plastikaffald.

Ekstra linned og håndklæder kan altid lejes i receptionen.

Vi gør opmærksom på, at soveposer ikke må anvendes, og at der ydermere pålægges en afgift på 500 kr. per person, hvis sengelinned ikke benyttes på sengene.

På værelset:
På de fleste værelser er der skabe, som kan låses med en hængelås. Hængelåse kan lejes eller købes i receptionen. Hængelåse koster 20 kr. at leje eller 50 kr. at købe. Du er også velkommen til at medbringe din egen hængelås.

Før check-ind:
Hvis du ankommer tidligt, kan du stille din bagage i et aflåst rum i stueetagen på eget ansvar.

Ved afrejse:
Enkeltrejsende og familier kan opbevare bagage for 25 kr. pr. person ved afrejse. OBS: Vi har begrænset antal plads, så vi kan ikke garantere opbevaring. På travle dage kan det forekomme, at vores bagagerum er fyldt, derfor samarbejder vi med LuggageHero. Her kan du nemt og hurtigt finde et andet sted i byen, hvor du kan opbevare din bagage. Opstartsprisen lyder på 2€ (ca. 15 kr.) og derefter 1€ (ca. 8 kr.) i timen. Find det sted, som passer dig bedst på LuggageHero.com.

Grupper:
Rejser du som en del af en gruppe, skal du/I kontakte os på forhånd, både hvis I ankommer før kl. 14.00, eller hvis I ønsker bagageopbevaring efter afrejse. Læs mere her eller kontakt os på gb@cphhostel.dk, så vi kan tilrettelægge jeres baggageopbevaring.

Hvis du kommer i bil, har vi følgende anbefalinger til parkering i forbindelse med ophold på Danhostel Copenhagen City:

Bemærk venligst, at vi er beliggende i en miljøzone, som kræver særlige regler for dieseldrevne personbiler. Læs mere om lovkravene til dieseldrevne biler her.

Særrabat for Danhostel Copenhagen Citys gæster:
Vi har indgået en særaftale med APCOA om, at vores gæster kan få en døgnparkering til 200 kr.. Betaling alle ugens dage og kun gyldig for personbiler. Parkeringsbilletten er gældende fra købstidspunktet og 24 timer frem. For at opnå rabatten skal selve parkeringen købes i receptionen på hostellet, inden man kører ind på parkeringspladsen. Bemærk venligst, at det er en udendørs parkeringsplads og ikke et parkeringshus/kælder. Parkeringstilladelserne samt et kort over parkeringspladsen udstedes i receptionen på hostellet. For at dette kan gøres, skal bilens registreringsnummer oplyses. Venligst hav denne information klar på forhånd, når du henvender dig i receptionen.

Vi understreger, at Danhostel Copenhagen City blot formidler rabatordningen, og således ikke står til ansvar for eventuelle yderligere p-afgifter, tyveri, skader eller andet i forbindelse med parkeringen. Overhold venligst de skiltede parkeringsregler fra APCOA.

Parkering i de omkringliggende gader
Der er få, offentlige parkeringspladser på opkørslen til hostellet, som ligger parallelt med H.C. Andersens Boulevard (under almindelige offentlige afgifter). Du kan også parkere i nogle af de omkringliggende små gader, for eksempel i Puggaardsgade, Hambrosgade eller Rysensteensgade. Danhostel Copenhagen City ligger i den såkaldte grønne parkeringszone i København - læs mere om parkeringspriser- og zoner her.

Hvis du har brug for det, hjælper vi meget gerne med råd om parkering, når du ankommer.

GRATIS parkering
Vi tilbyder gratis parkering i vores to parkeringsanlæg i Valby og på Frederiksberg. Så hvis du alligevel ikke skal bruge bilen under dit ophold, kan du stille bilen her så længe. Kvit og frit. Læs mere om tilbuddet her.

Cykelparkering
Det er ikke tilladt at medbringe hverken udlejningscykler eller private cykler indenfor på hostel.
Rejser man med en cykel som kan pakkes sammen i en cykelkuffert/taske, må denne gerne medbringes ind på værelset.
Cykelparkering foregår på de offentlige gader og veje.

En dejlig dag begynder med et lækkert morgenmåltid - det gør den også hos os!

Kontinental morgenmadsbuffet:
Ønsker du at nyde vores morgenmadsbuffet, så kan denne bookes alle ugens dage i tidsrummet 07.00–10.00.

Nyd blandt andet hjemmelavet chia grød med kompot, skyr med friske bær, frugt og grønt, friskbagt brød, pålæg, ost, og meget mere! Inkluderet er også kolde og varme drikke, samt vores bæredygtige tiltag ’Bugs for breakfast’.

Buffeten er inklusiv pladsreservation i vores café og bookes i intervaller af 30 minutters varighed. Vi beder vores gæster om at overholde den bookede tid.

Pris: 95 kr. per person (47,5 kr. for børn under 12 år, 0-3 år gratis).

Gæstekøkken
I stueetagen står vores køkken til rådighed for hostellets gæster.

Vores køkken er praktisk, funktionelt og fuldt udstyret med diverse køkkenredskaber. Der er god plads til, at flere kan lave mad på samme tid.
Hver dag mellem kl. 13.30-14.00 vil køkkenet være lukket grundet rengøring.

Gæstekøkkenet er forbeholdt enkeltpersoner og familier. Grupper på over 10 personer kan desværre ikke anvende køkkenet - dog kan der gives særlig adgang i enkeltstående tilfælde. Forespørgsel derom henvendes til gb@cphhostel.dk. Det er ikke tilladt at lave mad eller at spise på værelserne.

Vaskeri
Vi har vaskemaskiner og tørretumblere i stueetagen, som kan lejes for et mindre beløb. Betaling foretages i receptionen.

 

Danhostel Copenhagen City er handicapvenligt og kan derfor uden problemer benyttes af kørestolsbrugere. Der er rampe ved hovedindgangen og elevator til samtlige etager i huset, ligesom at knapper, nøglekortlæsere mv. er placeret i en højde, som kan nås af kørestolsbrugere. Kørestolsbrugere har endvidere mulighed for at booke ekstra store værelser med ekstra store badeværelser, således at kørestolsbrugeren nemt kan bevæge sig rundt. Ønskes et kørestolsvenligt værelse, bedes du kontakte os på rec@cphhostel.dk, da det forudsætter, at et sådant værelse er ledigt.

Brug for en taxa?
Skal du bruge en taxa under dit ophold, kan vi hjælpe dig med at bestille og indhente priser for dig. Vi har et samarbejde med det bæredygtige taxaselskab VIGGO, hvor du kører i lækre el-biler. Vi har faste, lave takster til bl.a. lufthavnen.

Henvend dig i receptionen, hvis du ønsker taxaservice.

Kør taxa i en bæredygtig Tesla eller Jaguar
Viggo er indtil videre Danmarks eneste 100% bæredygtige taxaselskab. Alle biler er nye Tesla 3 eller S modeller samt Jaguar I Pace. Alle vognmænd og chauffører er screenet og alle skal gennemgå et service & VIP kursus for at kunne blive tilknyttet VIGGO. Læs mere om VIGGO her.

Få et gratis Danhostel Fordelskort og optjen bonuspoint svarende til 10% af prisen for din overnatning. Pointene bliver automatisk overfør til dit fordelskort, når du booker online. Herefter kan du bruge dine bonuspoint, som er gyldige i 24 måneder, til at betale for overnatning og tilkøb.

Bestil dit gratis Danhostel Fordelskort her

Med et Danhostel Fordelskort får du også adgang til rabatter på oplevelser og spændende attraktioner rundt om i Danmark. Og du kan bruge fordelskortet i udlandet på hostels, der er medlem af Hostelling International.

Fordelskortet er ikke gyldigt i forbindelse med gruppeovernatninger.

Bemærk at kun gæster med adresse i Danmark kan få et Danhostel Fordelskort. Bor du i udlandet, kan du i stedet købe et medlemskort fra Hostelling International, som også giver 10% på bookinger hos os. Se mere her.

Cykelleje
Du kan leje cykler hos os for 120 kr.
Ønsker man en hjelm kan denne lejes for 30 kr.

Lejen begynder fra din ønskede start indtil dagen efter kl. 10.00, hvor cyklerne skal retuneres. Dvs. jo tidligere på dagen du lejer din cykel, jo længere tid vil du få glæde af lejen.

Vi udlejer ikke cykler på timebasis.

Cyklerne udlejes i samarbejde med Copenhagen Bicycles.

Ønsker du at leje en cykel, bedes du henvende dig i receptionen.

Cykelparkering
Det er ikke tilladt at medbringe hverken udlejningscykler eller private cykler indenfor på hostel.

Rejser man med en cykel som kan pakkes sammen i en cykelkuffert/taske, må denne gerne medbringes ind på værelset.

Cykelparkering foregår på de offentlige gader og veje.

Hunde er mere end velkomne her på Danhostel Copenhagen City. 

Hunde er tilladt på private værelser men ikke på fællesværelser eller i vores lejligheder.

Det koster kr. 150,- i tillæg pr. hund pr. ophold (af max 7 dages varighed. Herefter koster det kr. 150,- pr. uge). Du kan tilvælge hundetillæg, når du booker dit ophold via hjemmesiden her.

Vi beder dig respektere nedenstående regler i forbindelse med hundeophold:

 • Ingen hunde er tilladt på vores fællesværelser eller i vores lejligheder. Ønsker du at medbringe din hund, skal du booke et privat værelse.
 • Din hund må ikke opholde sig alene i længere perioder på dit værelse (du må dog gerne efterlade din hund på værelset, mens du selv spiser morgenmad i restauranten).
 • Vi beder dig om ikke at medbringe din hund i vores café/restaurant. Denne regel gælder også vores gæstekøkken i underetagen.
 • Vi håber, at du så vidt muligt ikke vil lade din hund sove i vores senge. Vi stiller derimod gerne en hundekurv til rådighed for dig.
 • Efterlades uheld, eller finder vi ødelagt inventar på værelset efter et besøg med hund, vil du blive pålagt en afgift.
 • Vi opfordrer desuden til, at du har din hund forsikret for både hundens og de øvrige gæsters sikkerhed.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på rec@cphhostel.dk.

Børn og unge under (og inkl.) 15 år, må kun bo på Danhostel Copenhagen City i følgeskab med voksne. Unge på 16 og 17 år må gerne bo på vandrehjemmet alene, såfremt Danhostel Copenhagen City i forvejen har modtaget en bekræftelse fra en forælder/værge, med dennes accept på, at den/de unge må bo alene på vandrehjemmet.

Vi gør opmærksom på, at børn under 18 år, selvom de er i følgeskab med voksne, ikke må bo på fællesværelser. Vi henstiller til, at man i stedet booker et privat værelse eller en lejlighed.

Et barn under 3 år kan indkvarteres i eksisterende senge på private værelser uden beregning. Ønskes en barneseng under opholdet, kan denne lejes inkl. lagen, pude og dyne for 75 kr. pr. ophold. Der er højst plads til 1 barneseng pr. værelse.

Vi tilbyder også leje af klapvogn under ophold for 50 kr. pr. dag.

Vi har desuden et antal cykler med barnesæde påmonteret. Disse cykler kan lejes til 120 kr. pr. dag.

Medbragt alkohol er ikke tilladt på hostellet, og vil blive konfiskeret af personalet samt medføre en afgift på 1.000 kr. 

Det er ikke tilladt at ryge indenfor. Al rygning skal foregå uden for hostellet. Overtræder man denne regel medfører det en afgift på 1.000 kr. Aktiveres røgmelderen vil det medføre en yderligere afgift på 6.500 kr.

Vi er et overnatningssted forbeholdt turister, kursister, lejrskoler og grupper.

Vi forbeholder os retten til at kunne afvise gæsten til enhver tid og kan ved ankomst kræve at se billedlegitimation og opkræve depositum. 

Ro og hensyn til husets andre gæster er vigtigt og vi opfordrer til ro på værelserne i tidsrummet 23:00 - 08:00.

Glemte sager
Har du mistet noget, som du tænker kan være glemt her på vores hostel under dit ophold, kan du kontakte os på rec@cphhostel.dk. Her skal du fortælle os, hvad du har glemt. Herefter vil vi se, om det matcher en af delene i vores kasse med glemte sager. Hvis det gør, kontakter vi dig med den videre proces.

Vil du donere dine glemte sager?
Har du glemt noget, som du ikke ønsker at få retur, vil vi med glæde donere det til nogen, der kunne have brug for det. Det gør vi som et led i vores mission om at være et bæredygtigt hostel.

Der er ikke længere covid-19 restriktioner i Danmark.

Vi har dog et par opfordringer og anbefalinger - læs mere her.

RECEPTION & SERVICE
 • Receptionen er åben 24 timer i døgnet
 • Betalingskort: Vi tager imod alle større internationale betalingskort med undtagelse af Diners Club kort.
 • Valutaveksling
 • Sightseeing: Køb billetter og turpas til Tivoli.
 • Salg af postkort, solbriller og diverse souvenirs
 • Taxabestilling - i samarbejde med Viggo
 • Leje af hængelås kr. 20 (+ kr. 30 i depositum)
 • Leje af strygebræt kr. 20 (+ kr. 80 i depositum)
 • Leje af hårtørre kr. 20 (+ kr. 80 i depositum)
 • Leje af cykel kr. 120 per dag
 • Leje af cykel hjelm kr. 30 per dag
FACILITETER
 • Gratis Wi-Fi
 • Café/bar
 • Bagageopbevaring
 • Gæstekøkken
 • Vaskeri
 • ATM / Hæveautomat
 • Bordfodbold, pool-billard & bordtennis
 • Brætspil
 • Legehjørne
 • Opholdsrum med TV
 • Bogreol "Byt en bog"