Best in travel 2019

BEST IN TRAVEL 2019 – KØBENHAVN ER NR. 1

 

Besøg ”Denmark’s Capital of cool”

Lonely Planet har kåret København som ”Best in Travel 2019”, og kalder den Danmarks ”capital of cool”. Udlandet er vilde med Københavns blanding af nyt nordisk og casual coolness og vi er dermed kommet i fornemt selskab blandt verdens mest foretrukne hovedstæder at rejse til - det kan vi være meget stolte af. Hos Danhostel Copenhagen City omfavner vi kåringen, og vi er klar til at byde alle, der vil opleve vores ”Best in Travel 2019” hovedstad overnatning på vores hostel – midt i Danmarks ”capital of cool”, København.

 

Vi tager byen indenfor

På samme måde som København med dens karakteristiske arkitektur, banebrydende modehuse og gourmetscene er i en ustoppelig udvikling, er Danhostel Copenhagen City hele tiden i blomstring.

Vi er et designhostel, hvor du vil opleve alt fra lækkert klassisk design til nyskabende nordiske toner og internationalt inspireret interiør og atmosfære. Vi tager byen ind med dens pulserende liv og rige historie. I gåafstand fra hostellet ligger Designmuseum Danmark samt alle danske modehuses Flagship-butikker, så du er omgivet af alt det lækreste ved dansk design hos os.

 

Bæredygtigt køkken

København er bredt kendt for gode madoplevelser med alt fra ny nordisk gourmet til eksotisk gadekøkken. Du kan opleve det hele i nær afstand til Danhostel Copenhagen City.

Her på hostellet gør vi vores bedste for at ære byens kåring som #1 Best in Travel 2019 med anderledes, innovative tilbud til vores gæster. Eksempelvis kører vi et madkoncept, der hedder ”Bugs for Breakfast”, hvor vi følger bæredygtighedstrenden med insekter som en del af dit måltid.

 

Danhostel Copenhagen City sparer på vandet

Det er ikke kun i madlavningen på hostellet, at vi tænker i bæredygtige alternativer.

I 2013 udskiftede ENCO VVS samtlige slanger og brusehoveder på Danhostel Copenhagen Citys 196 værelser, hvilket har bevirket, at vi årligt sparer hele 2 millioner liter vand, foruden den energi, der skal bruges på at varme vandet op. Hør mere om projektet her.

Vi går højt op i at tænke nyt, så du også får det bedste, når du for eksempel følger Lonely Planet’s guide til Best in Travel 2019 og booker din overnatning hos os.

 

Tivoli i baghaven

Tivoli er en af de mest populære turistattraktioner i København og selvfølgelig også nævnt i Lonely Planet’s hovedstadsguide. Overnatter du hos Danhostel Copenhagen City, har du ikke langt til forlystelserne i Tivoli for ikke i øvrigt at nævne flere andre velbesøgte turistattraktioner. Hostellet ligger helt centralt i byen – også med gode transportmuligheder helt tæt på, så du er godt hjulpet, når du vil begive dig rundt i vores skønne hovedstad.


Familier med små børn
Familier med ældre børn
Grupper

Backpacker
Par


Tjek også andre Danhostels - fx:

Danhostel Aarhus City
Danhostel Silkeborg
Danhostel Svendborg