Altid de billigste
priser her

OBS.

VI RENOVERER TOILETTERNE I LOBBYEN I PERIODEN 26. FEBRUAR TIL 8. APRIL. I PERIODEN KAN DER FOREKOMME STØJ I TIDSRUMMET KL. 09-17. VI BEKLAGER PÅ FORHÅND.

DESIGN HOSTEL MIDT I KØBENHAVN

  • Luksus til lavpris
  • Byens bedste beliggenhed
  • Byens bedste udsigt
  • Private, lækre badeværelser
  • Store, rummelige værelser og lejligheder

BILLIG OVERNATNING PÅ HOSTEL I KØBENHAVN

Design hostel i Københavns centrum

Danhostel Copenhagen City er et top moderne, design hostel placeret i hjertet af København lige ved Langebro og kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, Københavns Hovedbanegård, Strøget, Tivoli og Islands Brygges havnebad. Hos os får du en billig overnatning på et hostel, som opfylder alle krav til komfort, eksklusivt design og høj kvalitet.

Store, moderne værelser og ferielejligheder

Vi tilbyder billig overnatning i København med mulighed for byens bedste udsigt fra vores store, rummelige værelser, som alle har privat badeværelse. Vi har værelser med plads fra 1 til 10 personer og er dermed den perfekte overnatningsmulighed for alle; familier, par, backpackers, grupper, lejrskoler, mv. Vores hostel har plads til i alt 1.040 gæster. På 17. etage har vi som det eneste hostel i København fem ferielejligheder med fantastisk udsigt over byen.

Se en virtuel tour af vores værelser og lejligheder.

Oplev vores moderne designerbar- og café

Hos Danhostel Copenhagen City har vi også den moderne designerbar- og café, BAR50, hvor du både kan nyde lækker morgenmad, frokost og aftensmad, samt drikke med din familie og venner. Om aftenen skruer vi op for stemningen med events, god musik, drinks, kolde fadøl og lækre snacks.

I BAR50 afholder vi også meget gerne jeres private arrangement eller firmaarrangement, hvor de stemningsfyldte omgivelser med den flotte udsigt ud over kanalen og Islands Brygge er med til at skabe hyggelige rammer for din helt specielle dag.

Læs mere om muligheden for at afholde dit arrangement her.

Book dit næste hostelophold her

Vores reception har åbent 24 timer i døgnet, og vi står altid klar til at hjælpe dig. Ønsker du at booke ferie i en ferielejlighed eller på et billigt hostel i København, så benyt vores online booking eller se vores kontaktformular. Vores dygtige personale hjælper gerne med gode råd, vejledning om aktiviteter i byen, udlejning af cykler og meget andet.

Vores moderne hostel vil ændre din opfattelse af, hvad et traditionelt vandrerhjem er.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

ANMELD DANHOSTEL COPENHAGEN CITY:

EVENTS

BLIV KONTAKTET

KONTAKT

Adresse
Danhostel Copenhagen City
H.C. Andersens Boulevard 50
1553 København V              

Reception
+45 33 11 85 85
rec@cphhostel.dk                            

Gruppebooking (Åben mandag-fredag kl. 08.00 - 16.00)
+45 33 18 83 38
gb@cphhostel.dk

For booking henviser vi til vores online booking her. Hvis du har spørgsmål til eksisterende bookinger, eller for andre henvendelser, kan du ringe eller skrive til os, eller benytte kontaktformularen til venstre, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.